DS Producties is een afkorting voor Dion Schuddemat Producties, afgeleid van mijn naam Dion Schuddemat. Ik ben een enthousiaste, freelance licht en geluid techneut. Ik verzorg zowel grote theater- en evenementen producties als kleinere producties zoals bruiloften en feesten. Van A tot Z, mijn kennis en passie voor licht en geluid komt in alles wat ik doe weer terug.

Laat ik eens wat over mijzelf vertellen. Mijn naam is dus Dion  Ik heb de basis kennis geleerd op het IAB te Utrecht, zoals bijvoorbeeld wat nou eigenlijk een ‘schuko’ is maar ook het programmeren van een lichttafel en het bedienen van een geluidstafel. Na mijn studie ben ik gaan werken als freelancer en kwam ik terecht bij een tour van Isabelle Beernaert. Ik leerde veel over het theater en alles wat daarbij komt kijken. Ook heb ik o.a. in het magazijn bij Ampco-flashlight gewerkt, tijdens deze periode heb ik een hoop materiaal kennis opgedaan. Verder werk(te) ik voor verschillende bedrijven zoals TivoliVredenburg, Satis&Fy en meer.

Meestal ben ik van november tot en met februari op tour met de producties van Isabelle Beernaert. Tijdens de overige maanden in het jaar werk ik voor verschillende bedrijven. Verder verhuur ik mijn eigen licht en geluid systemen voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften en feesten. Deze afwisseling in mijn werk vind ik erg leuk.

Ik hou ervan om mij persoonlijk tot de klant te richten om het beste eindresultaat te krijgen. ‘Het persoonlijk maken’ is de kracht van mijn bedrijf.